Intranet i Joomla! - optimal arbejdsglæde og effektivitet

Saml al intern information ét sted og forøg medarbejder-involvering, effektivitet og overskuelighed - endda til en særdeles fordelagtig pris.

Masser af muligheder

Med over 4.000 ekstra program-udvidelser (moduler og lign.) kombineret med vores erfaring med at udvælge og tilpasse lige præcis de ekstra funktioner, som du har brug for, får du med Joomla! et af verdens mest fleksible og brugervenlige intranet.

Joomla er stabilt, fremtidssikret - og nemt! Alle medarbejdere kan umiddelbart anvende det. Fleksibiliteten og brugervenligheden forøger i høj grad medarbejdernes motivation for at besøge og anvende intranettet.

Pointe har udarbejdet intranet i Joomla til Radiometer. Læs casen her.

Hvorfor er prisen så lav?

Joomla! er open source, så de grundlæggende programmer koster ingenting, og du slipper også for dyre månedlige licenser.

Yderligere fordele og funktioner:

  • Brugervenligt - nem vedligeholdelse fra enhver computer
  • Dansk sprog og dansk manual
  • God håndtering af billeder, film mv.
  • Følgende er inkluderet i standard-løsningen: datostyring af indhold (mulighed for f.eks. at producere indhold en måned forud for publicering), nyhedsmodul, søgefunktion, brugerlogin, kontaktformular, printfunktion, pdf-funktion, tip-en-ven og meget, meget mere
  • Ekstra moduler, som er særdeles anvendelige for intranet, er for eksempel: dokumenthåndtering/-deling, projektstyringssystem, ensartet indholdsopsætning (selv om der er flere webmastere), tilmeldingsformularer, forum, blog, billedgalleri mv.
  • Brugeropdeling, i grupper og på adgangsniveau. Bemærk: Pointe har udviklet en speciel konfiguration til optimal brugerhåndtering i Joomla!
  • Synkronisering eller integration med forskellige HR-systemer, interne telefonbøger, infoboard og lign.
  • Hosting på intern server

Alt i ét system

Et Joomla-baseret system giver dig mulighed for at samle både intranet, ekstranet OG internet i ét system. Overskueligheden i organisationen forøges, og administration og support formindskes, når hele virksomhedens digitale information samles ét sted. Samtidig skal alle brugere kun lære ét system at kende, have ét password og én indgang til alle systemer.

Vi hjælper jer...

Pointe er Danmarks største Joomla-bureau med afdelinger i både København og Randers, og vi har stor erfaring med udarbejdelse af intranet i Joomla! til større virksomheder. Da systemet er så fleksibelt, kan vi designe og udarbejde et intranet helt efter jeres ønsker. Ud over fremstillingen kan vi hjælpe jer med projektledelse, undervisning og support samt installation og drift af intranettet på intern server hos jer.

Kontakt os på tlf. 87 99 00 09 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for nærmere oplysninger om Joomla! intranet og referencer på de intranet, som vi har udarbejdet.